Tellurium Q

Tellurium Q

Er  is vaak gevraagd waarom onze kabels anders presteren dan andere. tellurium q geeft  de exacte details niet door van hoe ze doen om de prestaties te bereiken waar de recensies en meerdere product van het jaar-prijzen over praten, maar de tijd gaat voorbij en dus is het tijd om wat meer te praten over het hoe.

Toen Tellurium Q® werd opgezet lag de focus primair op het idee van fasevervorming en het minimaliseren van dit probleem dat inherent is aan alle bekabeling, wie ze ook maakt en waar en hoe ze ook zijn gemaakt. De reden dat het een probleem is, is simpel: alle materialen (niet alleen kabels) in het pad van een signaal werken als een elektronisch filter volgens de definitie in het onderstaande vak, of je dat nu wilt of niet. Dit valt niet te ontkennen. Uit onderzoek blijkt dat er bijvoorbeeld een impact is van de ‘natuurlijkheid’ van zang.

We beschouwen kabels als een filter zoals geschetst door de wetenschappelijke definitie en niet noodzakelijkerwijs als iets dat wordt “uitgefilterd”, zoals bij een mechanische zeef. Volgens Bell Labs die al in 1930 werkten aan fasevervorming en de impact ervan op spraak, ontdekten ze dat bij het vergelijken van een systeem dat een verwaarloosbare fasevervorming had met een systeem dat dat wel had, ‘wordt opgemerkt dat de vervormde spraak gepaard gaat met bepaalde hoorbare effecten die vreemd lijken aan de spraak en van voorbijgaande aard ”.

 prijslijst juni 2023