Silent angel

Internet stil gemaakt en meer…

0 is 0 en 1 is 1,iets anders zou je er niet van kunnen maken.totdat onder andere de mensen van silent angel vonden dat de manier waarop je data transporteert enorme invloed uitoefent op je audio en video signaal….
Om oplossingen te leveren voor de aankomende 5G mobiele en 8K video wereld in de toekomst, is het doel van het Thunder team om de signalen kwaliteit van computing, networking, en storage te verbeteren. Momenteel heeft Thunder 2 series productlijnen ontwikkeld: Silent Angel en Thunder Data.
Silent Angel productlijn is gericht op het leveren van oplossingen voor high-end consumentenproducten. Er zijn meerdere producten beschikbaar  De Bonn N8 switch,de Forester F1 voeding,De Rhein music servers en Munich en Bremen netwerkspelers met en zonder DAC.en de BASTEI lijn DC upgrade kabels.Vooral de Silent angel lijn kenmerkt zich door een zeer compacte bouw met  High End specs en prestaties waabij de ontwerper zich de vraag heeft gesteld:moet een high end audio product  groot, duur en moeilijk op te zetten zijn?