Gigawatt

Elk Audio-systeem gebruikt elektriciteit. Het stroomt door het systeem en wordt door elk component in je set gebruikt om het signaal te vormen dat uiteindelijk de  luidsprekers in beweging zet .Wat je hoort  is in beginsel gemaakt van en gevormd door de stroom uit het stopcontact. 

Stroom uit de muur wordt door vele factoren vervormd tijdens de reis van energiecentrales naar huis. Denk aan vervormingen veroorzaakt door LED verlichting ,WIFI, schakelende voedingen, koelkasten etc.Deze vervormingen ondermijnen de prestaties van hoogwaardige audio- systemen. Terwijl het aantal elektrische apparaten en daarmee de vraag naar meer vermogen explosief groeit, glijdt de kwaliteit van de stroom waarmee we onze systemen voeden gestaag af.

Gigawatt bouwt de enige Power Strips en Power Conditioners ter wereld die niet alleen uw set beter laat klinken, maar ook de dynamiek in takt laat. Gigawatt uit Polen maakt  Powerstrips, Power Conditioners, Powercords en Poweraccessoires die uw set  beter laat klinken en de dynamiek in takt laat en zelfs verbeterd. Met hun ingebouwde Powerbuffers (PC EVO en PowerPrime) verbetert de dynamiek zelfs ten opzichte van rechtstreeks aansluiten op een wand contact doos.
Het verschil is direct hoorbaar..