Nuprime

NuPrime

prachtig ontworpen en toch betaalbare high -end audiocomponenten

Het begon allemaal als een leverancier van digitale componenten. Toen kwam het enthousiasme voor muziek en dus groepeerden enkele van de beste ontwikkelaars zich in 2014 en richtten NuPrime op. Bestaande octrooien werden opgekocht en nieuwe aangevraagd. Zo ontstonden producten voor mensen die anders zijn en tegelijkertijd ook gewend zijn nieuwe zaken te onderzoeken en het beproefde graag behouden.

Geavanceerde converters en de meest geavanceerde digitale schakelingen zorgden ervoor dat het nog betrekkelijk jonge bedrijf plotseling in de belangstelling kwam. Sinds de oprichting in 2014 zijn er internationale prijzen binnengehaald. Het is niet te geloven, maar NuPrime heeft meerdere jaren achtereen de redactionele prijs van The Absolute Sound USA gewonnen, waarmee het zijn suprematie op het gebied van digitaal/analoog converters heeft onderstreept.

Zo hebben zij hun eigen digitale eindtrap ontwikkeld, terwijl anderen standaardcomponenten van leveranciers gebruiken. Dit resulteerde in NuPrime’s eigen versterkergenre; een zogenaamde Hybride Klasse A + D versterker met zijn Ultra Lineaire Klasse A Module ( ULCAM ). Maar nuprime heeft zich altijd afgevraagd of alles wat nieuw en modern is, ook beter is. Dus werden ongebruikelijke benaderingen ontwikkeld. In plaats van moderne schakelende voedingen, bijvoorbeeld, traditionele mooie lineaire voedingen met ringkerntransformatoren.

Belangrijk is ook altijd de gebruiksvriendelijkheid van de producten Of het nu gaat om Bluetooth, streaming of via CD, via luidsprekers of hoofdtelefoon – NuPrime producten zijn altijd gericht op het gebruik door mensen.

NuPrime Prijslijst mei 2022