Miller en Kreisel

MK sound subwoofers

Door creativiteit, kritisch luisteren en uitgebreide ervaring in live geluidsopnames te combineren met wetenschappelijke methodologie en ervaring, werd de basis gelegd voor M&K Sound. Toen de mond-tot-mondreclame zich snel verspreidde in de muziek- en filmindustrie, werden M&K Sound systemen gecreëerd voor toonaangevende studio’s, maar ook voor thuisinstallaties van producenten, regisseurs, acteurs en opname-artiesten. Vaak voelen muziek- en filmliefhebbers zich gedwongen te kiezen voor grotere luidsprekers die afbreuk doen aan de schoonheid en stijl van de woonkamer.

Miller & Kreisel heeft de satelliet/subwoofer-configuratie meer dan 40 jaar geleden geïntroduceerd en biedt film- en muziekliefhebbers  de mogelijkheid van twee walletjes te eten: een combinatie van aantrekkelijke, compacte hoofdluidsprekers met hoge prestaties en fraaie, compacte subwoofers voor een decoratieve integratie in de Woonkamer of luisterruimte. M&K Sound is een grote speler in de professionele muziek en film wereld en werd o.a ingezet  voor de geluidsproductie van o.a Star Wars Episodes I-III en ontelbare andere bekroonde muziek, film en TV producties.
40 jaar ervaring en know how opgedaan in de professionele markt past Miller & Kreisel toe in hun Subwoofers, made in Denmark