Merason

Merason

Betaalbare Zwitserse topkwaliteit zonder poespas.

De werkelijkheid is niet eenduidig maar wel aan het veranderen,het digitale tijdperk presenteert ons de muziek op een andere wijze dan voorheen.
Niet mooier en niet slechter maar anders..wat waarheid en werkelijkheid is….?  De DAC’s van Merason benaderen volgens ons de werkelijkheid :niet meer en niet minder.
Merason heeft zich ingespannen de zaken simpel te houden:geen filters- geen volumeregeling-geen DSD -geen upsampling..kortom geen zaken die het signaal lees:muziek  in de weg kunnen staan of vervormen

Merason maakt  NOS (non oversampling) DAC,s  die geen DSD biedt ,”slechts” tot 192Khz /24Bit aankan en muziek maakt  op kippenvel niveau….luisterklaar bij musicom 

De naam Merason werd gekozen omdat hij de aanpak en filosofie van het bedrijf perfect omschrijft. Mera’ betekent uniek, en ‘son’ geluid. Gecombineerd vormen ze Merason of ‘Uniek Geluid’. Handgemaakt in Worb, Zwitserland, met de grootst mogelijke zorg, maken Daniel Frauchiger en zijn team bij Merason een aantal uitzonderlijke producten. Vanaf het begin was het doel van Merason om zeer analoog klinkende DAC’s te maken die ver boven hun respectieve prijsniveau presteren; ze hebben die opdracht meer dan vervuld en overtreffen hem ruimschoots. Merason producten hebben snel de aandacht getrokken, en veel lof geoogst van de Hi-Fi pers, detailhandelaren en klanten.