Lindemann

Lindemann Audio

Lindemann maakt een handvol audioproducten:en niet omdat ze meer niet zouden kunnen maken…als je echter geen concessie wil doen aan kwaliteit wint dat in lindemanns,s mening van kwantiteit.
Deze high-end audiofabrikant maakt een-klein maar fijn- programma state of the art  apparaten van het hoogste niveau en tegelijkertijd zeer bescheiden qua formaat.gecombineerd met een spreekwoordelijke”een kind kan de was doen” gebruiksvriendelijkheid.
Gecombineerd met een high end design een sieraad voor oog en oor …

25 jaar LINDEMANN. Terugkijkend, een gekke maar ook goede tijd, van het prille begin in de jaren ’90 tot de technologiegerichte apparaten van nu. Onze rode draad, die wij nooit zijn kwijtgeraakt, is altijd de combinatie geweest van de nieuwste circuit-ideeën, de modernste fabricagetechnieken en een openheid voor de huidige trends en technologieën. De eerste versterker met ultrasnelle stroomterugkoppeling in 1993, de eerste CD-speler met re-sampling in 1999, de eerste Duitse SACD-speler in 2001, om maar een paar voorbeelden te noemen. Veel van deze producten worden vandaag de dag nog steeds gebruikt door enthousiaste klanten. Een LINDEMANN “blijft in het gehoor!”