Innuos

Innuos

maakt al vanaf  2009 streamers die uitblinken qua prijs prestatie gecombineerd met een esthetisch prachtige vormgeving met de visie dat je geen geluidskwaliteit hoeft op te offeren of een technologietovenaar hoeft te zijn om te genieten van het gemak van digitale muziek binnen handbereik. Deze visie kan alleen worden bereikt door de combinatie van drie kernprincipes:

PERFECTE SYNERGIE TUSSEN HARDWARE EN SOFTWARE
Ons multidisciplinaire team combineert expertise in computerhardware, audiohardware, netwerken en software-engineering om onze producten end-to-end te creëren.

OPEN PLATFORM
Digitale Audio is een snel evoluerend gebied, met voortdurend nieuwe producten die op de markt worden gebracht. In plaats van gesloten oplossingen te ontwerpen, bouwen wij onze producten open, zodat ze kunnen worden geïntegreerd met de populairste hifi- en multiroomproducten op de markt.

KLANTGERICHT ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
Door nauw samen te werken met zowel eindgebruikers als partners begrijpen we echt wat verschillende klanten in een muziekoplossing verlangen. Dit is vanaf de eerste dag de drijfveer geweest achter ons onderzoek en ontwikkeling.