Furutech

Een Historie van toepassingen

En dat niet van de daken schreeuwen:Furutech blijft bescheiden op de achtergrond kabels en toebehoren produceren die in alle prijsklassen uitblinken in onzichtbaarheid.
Furutech voegt niets toe en haalt niets weg van  het kostbare  audio /video signaal waar de audioliefhebber veel geld in steekt.

Furutech, opgericht in 1988, ontwerpt en produceert een buitengewone reeks Audio en video-kabels die zijn gemaakt van uiterst zuiver OCC single-crystal zuurstofvrij koper. Furutech produceert diverse complete lijnen van analoge en digitale, stroom- en coaxkabels die verkrijgbaar zijn in afgewerkte en bulkhoeveelheden. Furutech maakt een breed scala aan OEM A/V-connectoren van de hoogste kwaliteit en andere onderdelen voor signaaloverdracht, waaronder voedings-, luidspreker-, IEC- en speciale Hyper Audio Quality-stopcontacten. Alle metalen onderdelen worden tijdens de fabricage behandeld met Furutechs gepatenteerde 2-traps Alpha Cryogenic and Ring Demagnetization Process, dat zorgt voor de laagst haalbare niveaus van vervorming en ruis.