Driade Flow kabels

Driade Flow luidsprekerkabels

Vele decennia lang experimenteren kabelfabrikanten met verschillende constructies en materialen die zouden moeten resulteren in een natuurlijker, beter, aantrekkelijker en onvervormd geluid.
Zelden of nooit zijn grote of kleine fabrikanten teruggekeerd naar de basis: het ad random in de tijd gedrag van elektronen in atomen wanneer magnetisme, wervelstromen en reflecties worden geïnduceerd door een variërende stroom en spanning in welke kabel dan ook. Om het maar ronduit te zeggen: er wordt geen onderzoek gedaan naar Quantummechanica.
Jaar in, jaar uit, zijn high tech materialen gebruikt als unique selling points voor high-end muziekweergave. Bijvoorbeeld Beryllium, Zilver, Goud, Teflon, Mica, Mylar, Kevlar, etc., etc. worden gebruikt in kabel technologie. De muzikale resultaten worden niet gemaximaliseerd omdat de basisprincipes worden vergeten. Het belangrijkste resultaat van al dit onderzoek en het gebruik van dure materialen zijn de State of the Art verkoopprijzen.

Minimaliseren van wervelstromen en reflecties zijn de sleutel!

Meer dan 20 jaar geleden is Driade begonnen met onderzoek naar digitale ontwerpen, gevolgd door samenwerking en ontwikkelingen die gebaseerd waren op het diepgaande gedrag van elektronen over de hele frequentiebandbreedte.
Nogmaals, wat de Flow kabel onderscheidt van de meerderheid van andere kabels op de markt is niet de focus op het “hoogwaardige” geleider materiaal, de geometrie of de isolatie, maar op het onderzoek naar hoe elektronen zich werkelijk gedragen in de tijd binnen magnetische velden met als doel het minimaliseren van wervelstromen en reflecties zoals geïnduceerd door het variërende magnetische veld door stroom en spanning.

Het resultaat zijn de fantastische Driade FLOW audiokabels!

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop