Final electrostatische luidsprekers

Final  electrostatische luidsprekers:


Final schrijft:Wij zijn ervan overtuigd dat wij uw leven kunnen verrijken met momenten van geluk en pure luisterextase. Alles wat wij doen is gericht op het weergeven van een geluidservaring buiten de concertzaal op zo’n realistische en levendige manier dat u wordt ondergedompeld in de muziek en dat u bijna elke noot kunt aanraken. Wij zijn er zeker van dat dit een gevoel en ervaring is die u nog nooit eerder heeft gehad. Door onze technologie en hoge kwaliteitsnormen zullen wij u helpen om al uw muziek te herontdekken, of het nu analoog of digitaal is. De (he)kunst van het geluid wordt onthuld op een manier zoals de muzikant het ooit bedoeld heeft. Stel je voor: je favoriete muzikant live op het podium; recht voor je neus, wanneer je maar wilt.

Verbeterde prestaties, lagere vervorming
Door het gebruik van een gepatenteerde techniek, verankeren Final luidsprekers de audiogeleider diep in de dunne Teonex PEN Film die gebruikt wordt voor het luidsprekerdiafragma. Dit verbetert de prestaties doordat de vervorming die optreedt bij traditionele elektrostatische luidsprekers, waarbij de gevoelige geleidende coating op de bovenkant van het membraan is aangebracht, vrijwel geheel wordt geëlimineerd. Het ingebedde ontwerp verbetert niet alleen de prestaties, maar beschermt ook tegen krassen, stof, sigarettenrook en andere beschadigingen, waardoor het vrijwel onverwoestbaar is.

Lichtgewicht, ultradun ontwerp:
Final’s gepatenteerde technologie heeft een revolutie teweeggebracht in de high-performance audio markt door het luidsprekerpaneel te scheiden van de omvangrijke driver elektronica. De panelen zijn kunst op zich, 6 mm dun ( frame is 30 mm dun ) en licht genoeg om aan de muur te monteren naast de nieuwe generatie flat-panel plasma en LCD monitoren. Aangezien de meeste van deze top-of-the-line monitoren geen luidsprekers hebben, is Final hard op weg om de favoriete extra luidspreker te worden voor flat-panel plasma en LCD TV’s – de perfecte combinatie van hoge prestaties en elegante styling.

Modulaire componenten
Final is het eerste bedrijf dat elektrostatische technologie “modulariseert”. De voordelen zijn enorm. Modulariteit maakt het mogelijk om te beginnen met twee kanalen (basis stereo) en op te bouwen tot elk gewenst aantal kanalen – zonder limiet.

Hoogst mogelijke resolutie
Elektrostatische eindluidsprekers hebben een aanzienlijk lagere vervorming dan conventionele motoraangedreven conussen en koepels. De combinatie van lage massa, hoge snelheid en onmiddellijke versnelling en vertraging, reproduceert het audiosignaal dichter bij perfectie dan enige andere luidspreker ooit heeft gedaan. In de toekomst van digitale hoge resoluties zal dit feit belangrijker worden dan ooit. Elektrostatische luidsprekertechnologie is de perfecte aanvulling voor nieuwe hoge resolutie audioformaten. Final’s gepatenteerde elektrostatische technologie is voor geluid wat HDTV is voor video.