Driade luidsprekers

Driade Luidsprekers

maakt Driade…als je de vaak meer dan lovende reviews leest van de luidsprekers krijg je het idee dat er iets bijzonders aan de hand is…
Arnold Heres, geestelijk vader en geen onbekende in de high end audiowereld kan het niet laten om zijn creativiteit en uitzonderlijke kennis van zaken  los te laten op zijn creaties..luidsprekers met de vrij unieke combinatie van esthetische aantrekkelijkheid en natuurlijke stage en uitzonderlijke muzikaliteit.
Gecombineerd met een zich gestaag uitbreidende range aan interlinks en (luidspreker)kabels onder de naam :”Driade FLOW” mag driade zich wederom tot neerlands trots rekenen …alle driade luidsprekers zijn intern afgemonteerd met Driade flow 405 luidsprekerkabel

De ontwerper schrijft:
Muziek en geluid zijn zoals bekend op zichzelf staande analoge begrippen. Dat geldt uiteraard ook voor het sluitstuk van de muziekweergave keten: de luidspreker. Bij al die fundamentele veranderingen die in de loop der jaren de revue zijn gepasseerd dringt zich nu de vraag op: is de luidspreker mee geëvalueerd? En heeft die met deze ontwikkelingen gelijke tred gehouden? Wel, voor wat ons betreft: ja! En dat niet alleen. Driade heeft – zoals u dat van ons kunt verwachten – ook nog eens een flinke technologische voorsprong genomen.

Uw favoriete muziek verdient beter. Of, liever nog, het beste. Daarom is er nu de nieuwe generatie Driade luidsprekers. Ervaar de oogstrelende beleving van de onmiskenbare, onderscheidende en karakteristieke vormgeving. En natuurlijk de betoverende, onvergelijkbare Driade sound.

Reviews :

Hifiadvice

Alpha Audio

Music emotion (nl)

HIFI.NL (NL)