Bryston

Bryston audio

Bryston Ltd. ontwerpt en produceert al meer dan 35 jaar geavanceerde gespecialiseerde elektronica voor zowel de consumenten- als de professionele audiomarkt.
Bryston heeft een grote betrokkenheid bij het produceren van de meest nauwkeurige en betrouwbare producten beschikbaar door het onderhouden van een uitgebreide onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling die voortdurend op zoek is naar manieren om de prestaties, waarde en betrouwbaarheid van onze producten te verbeteren.
Bryston ingenieurs worden nooit beperkt door ontwerpkosten voor functionaliteit. Integendeel, Bryston daagt zijn ingenieurs uit om de beste producten te creëren die zij kunnen maken; om de beste componenten te zoeken en te gebruiken; om Bryston apparatuur steeds dichter bij perfectie te brengen, terwijl de prestaties en betrouwbaarheid worden gemaximaliseerd.

Elke audiocomponent wordt, in navolging van de traditie van ambachtelijk vakmanschap wereldwijd, met de hand vervaardigd door mensen die er enorm trots op zijn het allerbeste te bouwen. Elke component wordt met de hand geselecteerd en geïnstalleerd, elke draad wordt met de hand geknipt en gebogen, en elke verbinding wordt met de hand gesoldeerd. ongeveer het enige merk dat 20 jaar garantie op z,n versterkers geeft…

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop