Ayon audio

Ayon audio

AYON audio maakt zowel optisch als muzikaal gezien erg fraaie apparatuur.in alle producten worden buizen gebruikt welke hun unieke klankeigenschappen meegeven aan het  eindresultaat..
Ayon Audio, gevestigd in Oostenrijk, begon zijn leven vier decennia geleden als VAIC en veranderde vervolgens van koers naar Ayon Audio met Gerhard Hirt aan het roer. Ayon Audio blijft nieuwe vacuüm buis ontwerpen ontwikkelen, versterkers, voorversterkers, hoofdtelefoonversterkers, CD Spelers, DAC’s, streamers gekoppeld aan de wereldwijd erkende Ayon soundstage. Deze opmerkelijke sonische prestaties, die Ayon Voicing noemt, (Het DNA) Dit DNA is terug te vinden in alle producten van Ayon.

Absolute Sound Magazine schreef: “Zijn oog voor circuitontwerp, ergonomie en intonatie van de Ayon apparatuur is van Ivy League niveau, net als zijn zakelijk inzicht. Elke creatie van Hirt heeft een unieke klank en stijl. Als Steve Jobs een audio-ontwerper was geweest, dan denk ik dat hij Gerhard Hirt was geweest.” J. Valin.

Talloze onderscheidingen wereldwijd van gerenommeerde high end gedrukte tijdschriften en online recensenten, met de “Best Sound” “Cost No Object” onderscheidingen, stapelen zich al meer dan een decennium  op rij op, op de belangrijkste high end audioshows, wereldwijd.
Klankmatig behorend bij de top en wie nog denkt dat een buizenversterker een apparaat is waar je allerlei schakelaars moet bedienen om het apparaat goed te laten werken…daar heeft Ayon erg goed over nagedacht :Een soft-start regeling voor de buizen geschiedt automatisch voor elke luistersessie.

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop