Authentic Audio Image AAI

Authentic Audio Image

Musicom is importeur voor de Benelux van AAI audio kabels en accessoires uit Slovakije
Authentic audio image AAI uit Slowakije is een kleinschalige High End audiokabel-en accessoire  fabrikant. Van netwerkkabels tot interlinks en van powercords tot speakerkabels. De kwaliteit van de producten is zowel technisch als klankmatig bijzonder hoog en verslaan op meerdere gebieden de gevestigde producenten!
AAI heeft 3 kabellijnen oplopend in prestatie :Vittorioso- Maestoso 2 en Assoluto daarnaast produceert men een  stroomverdeelblok en ontkoppelingspads   .alle producten zijn behandeld met hun unieke IST technologie.

AAI schrijft:
Wij zijn drie partners die niet alleen geïnteresseerd zijn in muziek en kunst, maar ook in de ontwikkeling van technieken ter verbetering van geluidsopname en -weergave, omdat onze professionele focus een combinatie van deze gebieden is.
Muzikale kunst is een integraal onderdeel van ons leven, we leven van muziek niet alleen als luisteraars, maar ook als actieve muzikanten, bespelers van akoestische instrumenten. Dankzij deze niet-standaard combinatie en rijke ervaring op deze gebieden, benaderen wij onze productontwikkeling niet alleen met een duidelijk idee van muziek, maar ook met nieuwe ervaring en kennis, opgedaan in meer dan een decennium van het gebruik van nieuwe methoden in materiaalonderzoek, die wij uitvoeren.
Alpha Audio review

review interlink audiodrom

Hifi.nl

review powercable audiodrom

vergelijkende review PADS audiodrom

AAI-audio-Prijslijst-2022-januari