Installatie

INSTALLATIE

U hebt besloten tot aanschaf bij Musicom van één of meerdere audiocomponenten of zelfs een compleet systeem. Vanzelfsprekend moet deze apparatuur goed worden opgesteld en aangesloten. Wij verzorgen desgewenst de installatie bij u thuis en geven aansluitend de nodige uitleg over de bediening.

Stroom is voor het audiosysteem wat het bloed is voor ons lichaam. Het elektriciteitsnet in uw huis wordt continu vervuild door andere apparatuur en stroomverbruikers. Denk daarbij aan wasmachines, magnetrons, televisies en verlichting niet alleen in uw eigen huis maar ook  uw
buren dragen  onwetend bij .

Ook het gebruik van digitale apparatuur zoals computers, DAC’s en WiFi-antennes vervuilen het elektriciteitsnet.
Vervuilde stroom is van grote invloed ( onderschat) op de kwaliteit van de muziekweergave van uw installatie:minder deatails,slecht stereobeeld en ruis zijn enkele voorbeelden

Het -direkt-hoorbare verschil met een (door uzelf simpel te installeren) “stekkerblok”netfilter kunnen wij u in de luisterruimte demonstreren.
Wij kunnen met onze audio-elektra-expert snel in kaart brengen hoe het is gesteld met de kwaliteit van de elektra bij u thuis. Desgewenst kunnen wij voor u aparte stroomgroepen voor audio, schone aarde en ethernetbekabeling aanleggen.
Musicom  heeft  uitstekende producten beschikbaar die de digitale vervuiling tegengaan,en kan voor u de totale installatie verzorgen van de meterkast tot uw apparaten om uw thuisinstallatie te voorzien van een aparte audiogroep ,schone aarde en een wifi netwerk .

 

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop