Harbeth

Harbeth

Een heel bijzondere spreker voor een heel bijzondere luisteraar...

Harbeth werd veertig jaar geleden opgericht om de BBC-luidsprekers R&D te commercialiseren. Een mooi begin, maar slechts de eerste stap van onze reis naar het perfecte geluid. De Harbeth luidsprekers van vandaag de dag zijn veel transparanter, levendiger, dynamischer, opener en reëler omdat de technologie die dat mogelijk maakt – zoals de exclusieve RADIAL™-technologie – dat mogelijk heeft gemaakt. We hebben elke echte vooruitgang verwerkt in de nieuwste Harbeth-luidsprekers die, zoals u zelf zult horen, in hun eigen klasse zijn voor een natuurlijk geluid.

Het is vaak, zo wordt ons verteld, een persoonlijke reis naar het bezit van Harbeth-luidsprekers na andere, uiteindelijk onbevredigende keuzes. We begrijpen het, maar er is een kortere weg. Wanneer het verlangen om muziek op de eerste plaats te zetten, het ontsnappen naar de verste uithoeken van de muzikale wereld vanuit de veiligheid en het comfort van je huis essentieel wordt voor je welzijn, laat dan onze dealers zien hoe bijzonder de Harbeth ervaring is.

De Harbeth-familie varieert van de P3ESR-schoenendoos tot het machtige vlaggenschip, de Monitor 40.3 luidspreker. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in prachtig fineer en ademen allemaal het wereldberoemde, open, natuurlijke Harbeth-geluid. Welkom bij het natuurlijke geluid thuis.

About the Author

Deze vind je misschien ook leuk

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop