Je bekijkt nu Driade

Driade

Driade

Topklasse van Nederlandse bodem

Driade, de als een Phoenix herrezen luidsprekerfabrikant van Nederlandse bodem, is weer helemaal terug en ademt meer levenskracht dan ooit tevoren. Oprichter Arnold Heres heeft in de jaren andere inzichten en meer specialistische kennis op auditief vlak opgedaan en heeft dit, inclusief de laatste en de modernste luidsprekertechnieken vertaald naar een prachtige nieuwe luidsprekerlijn.

Uw favoriete muziek verdient beter. Of, liever nog, het beste. Daarom is er nu de nieuwe generatie Driade luidsprekers. Ervaar de oogstrelende beleving van de onmiskenbare, onderscheidende en karakteristieke vormgeving. En natuurlijk de betoverende, onvergelijkbare Driade sound.
Driade, the shape of sound to come

Het is vaak, zo wordt ons verteld, een persoonlijke reis naar het bezit van Harbeth-luidsprekers na andere, uiteindelijk onbevredigende keuzes. We begrijpen het, maar er is een kortere weg. Wanneer het verlangen om muziek op de eerste plaats te zetten, het ontsnappen naar de verste uithoeken van de muzikale wereld vanuit de veiligheid en het comfort van je huis essentieel wordt voor je welzijn, laat dan onze dealers zien hoe bijzonder de Harbeth ervaring is.

De Harbeth-familie varieert van de P3ESR-schoenendoos tot het machtige vlaggenschip, de Monitor 40.3 luidspreker. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in prachtig fineer en ademen allemaal het wereldberoemde, open, natuurlijke Harbeth-geluid. Welkom bij het natuurlijke geluid thuis.