Je bekijkt nu Ayon

Ayon

Ayon

Ontelbare onderscheidingen wereldwijd van gerenommeerde high end printtijdschriften en online reviewers....

Ayon Audio, gevestigd in Oostenrijk, begon zijn leven vier decennia geleden als VAIC en veranderde toen van koers naar Ayon Audio met Gerhard Hirt aan het roer. Ayon Audio blijft nieuwe vacuümbuisontwerpen ontwikkelen, versterkers, voorversterkers, hoofdtelefoonversterkers, CD-spelers, DAC’s, streamers gekoppeld aan het wereldwijd erkende Ayon soundstage. Deze opmerkelijke sonische prestatie, die Ayon Voicing noemt, (Het DNA) Dit DNA is terug te vinden in alle producten van Ayon.

Zoals het Absolute Sound Magazine schreef: “Zijn oog voor circuitontwerp, ergonomie en voicing van de Ayon uitrusting is op Ivy League-niveau, net als zijn zakelijk inzicht. Elke Hirt creatie heeft een unieke klank en stijl. Als Steve Jobs een audio-ontwerper was geweest, denk ik dat hij Gerhard Hirt zou zijn geweest.” J. Valin.

In de review van de Ayon Vulcan mono versterkers van The Absolute Sound concludeerde de recensent dat “als je waarde hecht aan enorme panoramische soundstaging met fluweelzachte zwarte achtergronden met oogverblindende details, Ayon iets voor jou is. Een zeldzaam do-it-all ontwerp dat de drive van solid state combineert met de magie van een SET. De meest holografische versterker die ooit is gemaakt.( J. Valin.)

Ontelbare onderscheidingen wereldwijd van gerenommeerde high end printtijdschriften en online reviewers, met de “Best Sound” “Cost No Object” awards, hebben zich al meer dan een decennium op rij gestapeld op de grote high end audioshows, wereldwijd.

Ayon’s nominatie voor “The Bugatti of Audio” door The Absolute Sound magazine, voorpagina van het magazine voor de Ayon Vulcan versterkers, Polaris voorversterker en de Ayon CD-5’s, uitgereikt door een van de meest gerespecteerde internationale High End magazine, The Absolute Sound.Ayon blijft met distributeurs in meer dan 55 landen wereldwijd de standaard zetten op het gebied van vacuümbuistechniek.